Toyota Relax

Turvaan kuuluvat kohteet

Tutustu Toyota Relax -turvaan kuuluvien kohteiden kattavaan listaan. Hakutoiminnolla tarkistat nopeasti kuuluuko etsimäsi osa turvan piiriin.

Toyota Relax -turvan piiriin ei kuulu

 

Vianetsintä

Huolto-osat kuten:
säännöllisesti huolto-ohjelmassa vaihdettavat osat, suodattimet, jarrupalat ja -levyt, -kengät ja vaijerit, kytkin paketti (levy, asetelma ja painelaakeri), rengasyhdistelmät, vanteet, renkaat, (V- tai moniura) hihnat ja kiristimet, 12V akut, kaikki nesteet, sytytystulpat.

Kumiosat kuten:
lämmitysletkut ja -putket, muut kumiletkut, moottorin tai ohjaamon tuet, ikkuna- ja kylkilistat, pyyhkijänsulat, vetoakselin suojakumit, iskunvaimentimet (ml. pneumaattiset sylinterit), kallistuksenvakaajan kumihelat, (maa-)kaasukäyttöön/FlexFuel liittyvät osat sekä kaikki muut kuin alkuperäisen polttoainejärjestelmät osakomponentit ja niiden välittömät ja välilliset vahingot.

Kori ja maalipinta kuten:
ajovalot, lamput, polttimot, linssit, korin osat, puskurit, lasi (ikkuna), antenni, kahvat ja kangasosat, maalipinta, ovi- ja ikkunalistat, kromiosat, kiiltävät metallit (metalliosat ilman pinnoitetta/maalausta) sekä kaikki korroosiokorjaukset.

Sisustus kuten:
verhoilut ml. katto, istuinsuojat, tyynyt/pehmusteet, lattiamatot, tuuletussäleiköt, tuhkakuppi, vaihdekepin nuppi, kojelauta sekä ohjauspyörä.

Multimediajärjestelmät kuten:
DVD soitin, näytöt sekä kuulokkeet.

HSD-ajoakku, koska kuuluu akkuturvan piiriin

Muut kuin alkuperäiset Toyota-varaosat/varusteet
Varusteena asennettu jälkiasenteinen polttoainetoiminen lisälämmitin ei kuulu turvaan.

Alkuperäiset Toyota-lisävarusteet, jotka ovat asennettu muualla kuin tehtaalla tai maahantuontikunnostamossa
Huom! Ei kata jälleenmyyjällä asennettuja varusteita.

Tietyt yksittäiset osat ja komponentit kuten:
pakoputkisto, saranat, mutterit ja pultit, sulakkeet, kiinnikkeet ja pidikkeet (esim. puskuri/oviverhous), etu- ja takavakaajatanko, moottorin ja ohjaamon kiinnikkeet sekä EV- ja Plug-in-latauskaapelit.

Kaikki ajoneuvon korin ulkopuoliset osat

Äänien/melun korjaustoimenpiteet

Säätotoimenpiteet kuten:
ohjauskulmat sekä ovien säädöt.

Teknisen goodwillin, takaisinkutsukampanjan tai muun takuun kattamat osat

Toyota Relax -turva ei kata kuluja seuraavissa tilanteissa

 

Komponenttia ei ole mainittu edellä olevan katettujen osien luettelossa.

Korjaus minkä tahansa kulumisen, liiallisen välyksen, melun ja/tai tärinän seurauksena.

Autoa ei ole huollettu tai korjattu valmistajan suositusten mukaisesti. Viat, joista ei ole välittömästi ilmoitettu valtuutetulle Toyota-korjaamolle tai joissa Toyota-valtuutetulle korjaamolle ei ole annettu mahdollisuutta tehdä korjausta.

Korjausta ei ole suorittanut Toyota-valtuutettu korjaamo.

Vika, joka johtuu ajoneuvon käytöstä valmistajan suositusten vastaisesti (esim. väärinkäyttö, kilpakäyttö, äärimmäinen maastoajo, viritys tai ylikuormaus.

Vika, joka johtuu ulkoisesta syystä ja/tai luonnonilmiöstä (esim. veden tai pölyn tunkeutuminen, kiven iskut, tulvat, jäätyminen, myrsky, luonnonkatastrofit, onnettomuus, tulipalo, räjähdykset, sota, levottomuudet, vallankaappaus, tahallinen tai haitallinen toiminta, luvaton käyttö, suola, lasin syöpyminen ja naarmut, likaantuminen, kiveniskut).

Viat, joiden katsotaan oleva Toyotan vastuuseen kuulumattomia.

Välilliset vauriot, jotka ovat aiheuttaneet muista kuin Toyota-lisävarusteita tai erikoisvarusteista.

Tahallisesta tai törkeästä huolimattomuudesta johtuvien vikojen korjaukset (ml. sopimattomat voiteluaineet ja polttoaine).

Auton alkuperäiseen suunnitteluun tehtyjen muutosten tai tiettyjen lisävarusteiden asennuksen vuoksi ajoneuvo ei enää täytä valmistajan tyyppihyväksyntää.

Autoon on asennettu osia, joiden laatu ei vastaa alkuperäisen valmistajan osia.

Viat, jotka seurauksena väärin asennetuista renkaista, väärästä korjauksesta tai yksittäisten osien sopimattomasta vaihdosta.

Seurauksena viallisesta asennuksesta.

Mahdolliset välilliset kustannukset: Tulojen menetys, kuljetus-, hinaus-, puhelin ja majoituskulut, sijaisauto ja omaisuuden tai arvoesineiden menetys.

Esteettisiä viat, esim. maalipinnan- ja ruosteenkorjaus, värimuutokset, muodonmuutos, vesivuodot ja kondenssivauriot.

Auto ei ole ensirekisteröity Euroopan markkina-alueella.

Takaisin sivustolle

Sivuhaku